Anyone else been getting this message

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Mon Mar 26, 2018 8:39 pm

Unable to connect

Firefox can’t establish a connection to the server at www.southeasternohiopreps.com.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

I also get it with chrome.



User avatar
TRENCHFOOT
SEOPS Mr. Ohio
Posts: 17215
Joined: Mon Apr 25, 2011 10:17 pm
Location: ChieftainCountry

Re: Anyone else been getting this message

Post by TRENCHFOOT » Tue Mar 27, 2018 5:36 am

I get a message a bunch that says I'm not connected, even though I am connected. Says it's a gateway problem or broken at access point. My laptop is about ready for the trash can anyways, it's just a matter of time before it quits completely. Be getting a new one here before long.

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Re: Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Tue Mar 27, 2018 6:17 pm

This is the only site this occurs on?

User avatar
TRENCHFOOT
SEOPS Mr. Ohio
Posts: 17215
Joined: Mon Apr 25, 2011 10:17 pm
Location: ChieftainCountry

Re: Anyone else been getting this message

Post by TRENCHFOOT » Wed Mar 28, 2018 4:59 am

Wish I could help ya LCF, but I have no clue. That is weird though. Ask Mattash, maybe he would know why if it only occurs on this site.

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Re: Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Wed Mar 28, 2018 4:06 pm

Seems to be fine now.

User avatar
TRENCHFOOT
SEOPS Mr. Ohio
Posts: 17215
Joined: Mon Apr 25, 2011 10:17 pm
Location: ChieftainCountry

Re: Anyone else been getting this message

Post by TRENCHFOOT » Thu Mar 29, 2018 8:09 am

Cool.

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Re: Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Thu Mar 29, 2018 9:00 am

As soon as I posted the above, it took a long while to get back on.

User avatar
TRENCHFOOT
SEOPS Mr. Ohio
Posts: 17215
Joined: Mon Apr 25, 2011 10:17 pm
Location: ChieftainCountry

Re: Anyone else been getting this message

Post by TRENCHFOOT » Fri Mar 30, 2018 10:07 am

Don't know what could be doing it.

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Re: Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Tue Apr 03, 2018 4:44 am

Neither computer was able to access this site this morning. Used phone to post, this post. Tried using the computers at the library and they could not access. When I was there on Saturday.

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Re: Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Sat Apr 07, 2018 10:47 am

The new message I am getting

Forbidden

You don't have permission to access /southeasternohiopreps.com/ on this server.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

User avatar
TRENCHFOOT
SEOPS Mr. Ohio
Posts: 17215
Joined: Mon Apr 25, 2011 10:17 pm
Location: ChieftainCountry

Re: Anyone else been getting this message

Post by TRENCHFOOT » Sat Apr 07, 2018 11:03 am

Wow, wish I could help ya out, but my computer skills are tapped out on that. Bet Mattash could tell ya what it is.

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Re: Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Sat Apr 07, 2018 11:07 am

I sent him a message on facebook.

User avatar
TRENCHFOOT
SEOPS Mr. Ohio
Posts: 17215
Joined: Mon Apr 25, 2011 10:17 pm
Location: ChieftainCountry

Re: Anyone else been getting this message

Post by TRENCHFOOT » Sat Apr 07, 2018 11:27 am

Keep me informed LCF. I'm interested in learning what it could be.

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Re: Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Sat Apr 07, 2018 2:56 pm

No response s far.

Its always hit or miss on the computers here, but never an issue on the phone.
Bitdefender says my computer is clean and this is the only site I have problems on.

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Re: Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Sun Apr 08, 2018 2:58 pm

Nobody else?

User avatar
TRENCHFOOT
SEOPS Mr. Ohio
Posts: 17215
Joined: Mon Apr 25, 2011 10:17 pm
Location: ChieftainCountry

Re: Anyone else been getting this message

Post by TRENCHFOOT » Mon Apr 09, 2018 8:13 am

You might want to try your internet provider as well LCF. Maybe they can fix what's causing the problem too.

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Re: Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Mon Apr 09, 2018 8:38 am

I have tried internet explorer, fure fox and chrome. No luck. This is the only site I can not access.

LICKING COUNTY FAN
SEOPS Hippo
Posts: 30578
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:05 am
Location: Buckeye Lake, Ohio
Contact:

Re: Anyone else been getting this message

Post by LICKING COUNTY FAN » Mon Apr 09, 2018 8:52 am

I called spectrum and they said it can not be on their end if its just one site.

User avatar
cbolt
SEOP
Posts: 3095
Joined: Sat Oct 24, 2015 5:20 pm
Location: Deep in an engine block

Re: Anyone else been getting this message

Post by cbolt » Mon Apr 09, 2018 1:38 pm

That is weird! I never have trouble accessing this site. One time I got locked out after using the wrong password too many times but after waiting a couple days or so it let me back on. Hope you get it fixed

User avatar
TRENCHFOOT
SEOPS Mr. Ohio
Posts: 17215
Joined: Mon Apr 25, 2011 10:17 pm
Location: ChieftainCountry

Re: Anyone else been getting this message

Post by TRENCHFOOT » Mon Apr 09, 2018 2:15 pm

Agree, it is weird. 9.5 inches sent me an e-mail. Said he's a new poster and can't get connected either. Said he/she has tried numerous times and even waited for days before he tried again.

Post Reply